Ugens bolig i Ebeltoft

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Åvej 6, Elsegårde, 8400 Ebeltoft

Skøn feriebase i tredje række til vandet
Forestillingen om sol, strand og saltvand hænger uløseligt sammen med idéen om hyggelige feriedage i det danske - og dette kan blive til jeres nye virkelighed her på Åvej 6, i det idylliske og smukke Elsegårde Strand. Her får I et helt unikt fristed, hvor feriedagene kan flyve afsted med alt fra badning ved den dejlige badestrand kun 300 m fra huset, hyggelige grillaftener på terrassen eller blot gode bøger foran brændeovnen. 

På Åvej 6 fortsætter de idylliske omgivelser, med et fritidshus, der både inde og ude, bærer præg af løbende vedligeholdelse. Så snart I drejer ind på grunden, mærker I straks roen sænke sig med det smukke gårdhavemiljø der flot omkranser det sortmalede træhus. Her får I en helt plan have, der er yderst nem at vedligeholde og ikke mindst perfekt til diverse bold- og havespil.

Bevæger vi os indenfor mødes I af en rigtig sommerhusstemning med dejlige lyse rum og ikke mindst plads til den helt store familie. På stueplan er der entré, et badeværelse med bruseniche, 2 gode værelser og et stort køkken-alrum, som uden tvivl er familiens helt særlige samlingspunkt. Fra stuen er der adgang op til 1. sal hvor der er endnu en stue med udgang til en sydvendt altan. Herfra har I udsigt til Elsegårde Strand og ikke mindst sol hele dagen. Derudover er det på etagen et stort værelse, et disponibel rum og et fint toilet. I garagen er der tilhørende disponibelt rum som kan anvendes til bryggers.

Aktiviteter i dette områder
Når I holder ferie i dette område, er det kun fantasien der sætter grænser. I kan bl.a. spille minigolf, bade, fiske fra kysten eller cykle en tur ud i noget af Danmarks smukkeste landskab. Samtidig har I kun få kilometer til stemningsfulde Ebeltoft, som med sine charmerende gader byder på lækre restauranter, specialbutikker og ikke mindst kulturelle attraktioner for både små og store.  

Alt i alt det perfekte fristed til jer der drømmer om et velholdt fritidshus med de smukkeste omgivelser, duft af hav og ikke mindst fantastisk mulighed for oplevelsesrige ferier.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Ebeltoft