Teater lige om hjørnet: Humoristisk musikforestilling og vandreeventyr i Ebeltoft

dato

Oplev en unik kombination af teater, musik og eventyr, når festivalen TEATER LIGE OM HJØRNET præsenterer det internationale gæstespil "Det Musikalske (ude)Køkken" og vandreeventyret "Szélike". Begivenhederne finder sted søndag den 8. september 2024 på P-pladsen ved Øvre Strandkær, Ebeltoft.

Det Musikalske (ude)Køkken: En musikalsk og humoristisk forestilling

"Det Musikalske (ude)Køkken" er en ekvilibristisk, non-verbal musikforestilling fra det internationale teaterkompagni CieMinute Papillon. Forestillingen følger to kokke, der skal tilberede en pastaret, men undervejs udfolder der sig et humoristisk drama mellem dem, mens de forsøger at overgå hinanden. Alle instrumenter i forestillingen er lavet af køkkengrej og ingredienser, hvilket skaber en unik musikalsk oplevelse.

Musikken, som spænder over genrer som verdensmusik, opera, klassisk og hiphop, er nøje arrangeret til en sammenhængende helhed. Forestillingen er egnet for alle aldre fra 4 år og opefter og kan opleves både udendørs og indendørs.

Szélike: Et vandreeventyr for familier

Før teaterforestillingen kan familier deltage i vandreeventyret "Szélike". Eventyret starter kl. 12 ved Besøgscenter Øvre Strandkær og tager deltagerne med på en lille vandring gennem smukke landskaber. Undervejs fortælles eventyret i afsnit ved forskellige stop, hvilket skaber en interaktiv og naturskøn oplevelse.

Eventyret handler om at møde nye venner med forskellige evner og om, hvordan ting lykkes, når man står sammen. Det er egnet for børn fra 6-12 år og varer ca. 50 minutter. Det er ikke muligt at medbringe mindre søskende i barnevogn eller klapvogn på grund af terrænet.

Praktisk information

Dato: Søndag den 8. september 2024
Tid: 13:00 (Szélike starter kl. 12:00)
Sted: P-pladsen ved Øvre Strandkær, Strandkærvej 7, 8400 Ebeltoft
Entré: 50-100 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut