Teamleder søges til Center for Børn, Unge og Familier

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at blive teamleder på en arbejdsplads, hvor medarbejderne brænder for arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier samt er glade for at gå på arbejde? Og vil du være med til at sikre den daglige drift og udvikling hos Center for Børn, Unge og Familier? Så er det nu du skal søge, for vi mangler to dygtige teamledere til vores spæd- og børneområde samt ungeområde.  

Du vil som teamleder i Center for Børn, Unge og Familier få personaleansvar for ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere, der har lyst og vilje til at arbejde med udvikling af fag og metoder. 
 
Du bliver en del af en arbejdsplads med høj grad af frihed og ansvar. Der er god mulighed for sparring og støtte i lederteamet samt ledelsessparring med lederkolleger i Familierådgivningscenteret. Der vil være mulighed for tage en Diplom i ledelse.

Aktuelt er de store opgaver at arbejde tæt sammen med myndighedsområdet i forhold til implementering af Barnets Lov, samt at udmønte vores politisk vedtagne ydelseskatalog med beskrivelse af serviceniveauer.

Om jobbet 

Dine opgaver består blandt andet af: 

  • sikre driften og udvikle de støttende indsatser i samarbejde med medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere 
  • støtte den enkelte medarbejder og teams 
  • medvirke til et godt og tværgående samarbejde mellem relevante samarbejdspartnere
  • at facilitere effekter og sammenhæng for familierne i det daglige arbejde
Om dig 

Vi forestiller os, at du er uddannet pædagog, psykolog, socialrådgiver - gerne med en terapeutisk efteruddannelse og relevant lederuddannelse. 
Du har erfaring med og indsigt i behandlingsarbejdet på det specialiserede børneområde.
Du er en dygtig leder og har en relevant lederuddannelse, eller har potentialet og lysten til at blive leder og tage en Diplom i ledelse.   

Du har en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, og kan se den enkelte medarbejders potentiale og få det til at vokse. Desuden kan du indgå i en respektfuld dialog med såvel børn, unge og forældre samt medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Vi forestiller os, at du er kreativ og nytænkende. Du er desuden god til at skabe struktur, koordinere og prioritere samt til at skabe overblik – og så har du selvfølgelig et godt humør.
   
Center for Børn, Unge og Familier 

Der er ansat ca. 55 medarbejdere i Center for Børn, Unge og Familier, der foruden det ambulante område også omfatter aflastningsinstitutionen Skovly.
Medarbejderne i Center for Børn, Unge og Familier er organiseret i teams efter alder og flere har derforuden viden om særlige faglige områder.  
Vi arbejder ud fra en systemisk og tværfaglig tankegang, så alle faggrupperne, som er socialrådgivere, pædagoger og psykologer, samarbejder om de forskellige opgaver. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med plads til mange smil.
  
Ledelsen i Center for Børn, Unge og Familier består af én centerleder og 2 teamledere. Der er desuden en fuldtidskoordinator på aflastningsinstitutionen Skovly og forskellige koordinatorfunktioner blandt medarbejderne. 

Vi tilbyder vi en fantastisk arbejdsplads, hvor vi gør det sammen. Vi er et fællesskab af fagligt dygtige medarbejdere med både pædagogisk og socialfaglig baggrund, samt forskellige terapeutiske overbygninger, som brænder for at skabe gode løsninger for familierne. Vi arbejder tæt sammen, og er kort fra tanke til handling i forhold til at lave fagligt og økonomisk gode løsninger for familierne.

Information

Center for Børn, Unge og Familier har lokationer i Mørke (Skovly), Hornslet, Rønde, Kolind og Ebeltoft. Vi arbejder på at samle nogle af lokationerne.

Løn og ansættelse sker efter konkret forhandling og gældende overenskomst, og vil afspejle din erfaring og kompetencer.

Ansøgningsfristen er den 11. april 2024.

Første samtale afholdes den 17. april 2024.

Anden samtale afholdes den 24. april 2024.

De ansøgere som går videre til anden samtalerunde, vil blive bedt om at deltage i en test inden anden samtale og får udleveret en opgave til præsentation ved anden samtale.

Du forventes at kunne tiltræde stillingen den 1. juni 2024.


Yderligere oplysninger kan indhentes hos Centerleder Rikke Halling Mørch på 24 95 43 12.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

 Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.


 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Egedalsvej 2, 8400 Ebeltoft

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6017781

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet