Drømmer du om at mestre kunsten at lave autentisk italiensk pasta bolognese? Denne workshop er din chance for at dykke ned i de traditionelle teknikker fra Bologna, Italiens madmekka.
Lær at lave pasta fra bundenUnder Zsofias kyndige vejledning vil deltagerne lære at lave frisk pasta fra bunden, fra dejen til at forme tagliatelle. Derudover vil du få indblik i at tilberede en ægte bolognese sauce, baseret på en opskrift fra en italiensk agriturismo.
En aften med mad, vin og selskabNår maden er klar, samles deltagerne om bordet for at nyde det hjemmelavede måltid sammen med et glas vin fra Emilia-Romagna. Zsofia vil undervejs dele sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme.
Workshoppen varer cirka to timer, efterfulgt af en times fællesspisning. Det er en unik mulighed for at blive inspireret af italiensk madkultur og håndværk i hyggelige omgivelser.
Praktisk informationDato: Lørdag 15. februar 2025
Tid: Kl. 16.00
Sted: Spiren, Maltfabrikken, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
Entré: 450 kr (inkl. økologiske materialer og 1 glas vin)
Arrangør: Komiteen Maltfabrikken
Målgruppe: Alle
Bemærk: Kun 10 pladser tilgængelige
Tilmelding: For spørgsmål eller tilmelding, skriv til info@cookingtherapy.dk
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her