Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Ebeltoft - onsdag den 21. april

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Ebeltoft er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 09.45

Særlig Efterforskning Vest fremstiller onsdag kl. 09.45 i Retten i Aarhus en 29-årig mand, der sigtes for besiddelse hash - både i mindre mængder til eget forbrug og større mængder med henblik på videresalg. Han sigtes desuden for indsmugling af en million ulovlige piller fra Spanien til Danmark.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 12.00 i Retten i Randers en 23-årig mand, der sigtes for fem butikstyverier. Manden blev anholdt tirsdag eftermiddag, efter Østjyllands Politi kl. 14.56 fik en anmeldelse fra butikken Normal på Dytmærsken i Randers.

Her var en vagt netop ankommet til butikken, da alarmen gik, idet en ung mand løb ud. Vagten løb efter og fik pågrebet manden, der erkendte at have stjålet barbergrej fra butikken. Varerne blev herefter leveret tilbage til butikken, og manden blev anholdt.

Ved efterfølgende ransagning på mandens bopæl fandt politiet yderligere tyvekoster, der menes at stamme fra fire andre butikstyveri begået i Randers.

--

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 14.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 14.00 i Retten i Randers en 32-årig mand, der sigtes for brugstyveri af bil, trusler og kørsel i frakendelsestiden, efter han tirsdag kort efter kl. 18.00 kørte væk i en 25-årig kvindes bil, der holdt parkeret ved Brugsen i Voldby, hvorefter han truede kvinden og hendes pårørende, da de opsøgte ham for at få bilen tilbage.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

El-løbehjul forsvandt midt under madbestilling

Tirsdag kl. 18.15 havde en 61-årig mand parkeret sit el-løbehjul foran Burger King på Park Allé i Aarhus for derefter at gå ind og købe noget mad. Da han var i færd med at bestille maden, kunne han se en mand hoppe på el-løbehjulet og køre væk ad Park Allé. Den 61-årige mand løb med det samme efter ham og forsøgte at råbe ham an.

Det lykkedes den 61-årige mand at få indhentet tyven, der dog holdt godt fat i el-løbehjulet, som en insisterede på tilhørte ham. Kort efter kom to personer ud fra en parkeret bus for at assistere den 61-årige, der oplyste manden om, at der nu var blevet ringet efter politiet. Det fik ham til at give slip og løbe fra stedet ad M.P. Bruuns Gade.

Kort efter spottede en hundepatrulje manden, der nu befandt sig foran Café Stiften. Den 28-årige mand blev anholdt og sigtet for brugstyveri af el-løbehjulet.

**

 

Kvinde var ikke tilfreds med politiets tilstedeværelse

Tirsdag kl. 11.12 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i det sydlige Aarhus, fordi betjentene havde mistanke om, at det blev handlet med narkotika på stedet. Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af den 45-årige, mandlige beboer, der blev gjort bekendt med, at politiet ønskede at undersøge lejligheden lidt nærmere.

I lejligheden befandt sig også en 28-årig kvinde, der, sammen med den 45-årige mand, satte sig i sofaen, mens betjentene ransagede lejligheden. Mens ransagningen stod på blev den 28-årige kvinde dog mere og mere ophidset, og da hun blev bedt om at udlevere nøgler til kælderrummet, kastede hun dem i hovedet på den ene af betjentene og råbte skældsord efter ham.

Mens to af betjentene, sammen med den 45-årige mand, gik ned i kælderen, blev de andre to betjente i lejligheden med den 28-årige kvinde. Her opstod der nogle uenigheder, efter den ene betjent bad kvinden om ikke at tænde en cigaret, mens politiet var på besøg.

Kvinden ignorerede betjentens besked, og tog alligevel cigaretten op til munden, hvilket fik betjenten til at tage fat i hendes hænder og bede hende om at slippe lighter og cigaret. Mens betjenten havde fat i hendes hænder, forsøgte kvinden at bide ham i hånden. Hun endte derfor med at blive anholdt og sigtet for forsøg på vold mod polititjenestemand og for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

**

 

Naturbrand ved Ebeltoft

Tirsdag kl. 16.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var ild i en plantage ved Ebeltoftvej i Ebeltoft. Der var tale om underskov ved tidligere fældede træer, hvor underskov og gamle rødder var blevet antændt ud mod åben mark. Brandvæsnet fik hurtigt kontrol over ilden, der kun havde medført mindre skade på underskoven.

**

 

Færdsel

 

Tirsdag kl. 06.09 skete der et færdselsuheld på Klostervej i Assentoft. En ukendt bilist havde påkørt en lysmast i en stjålet bil og var efterfølgende flygtet fra stedet. Bilen, en stort Mazda 6, holdt der fortsat, og det kunne konstateres, at den var blevet stjålet ved et indbrud natten til tirsdag på Irisvej i Assentoft.

Tirsdag kl. 10.45 blev en 65-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Fælledvej i Glesborg.

Tirsdag kl. 15.53 skete der et færdselsuheld i krydset Dronningborg Boulevard/Rismøllegade i Randers NØ. En 45-årig mandlig cyklist kom kørende ad Dronningborg Boulevard, da en bil, ført af en 40-årig mand, pludselig svingede til højre ind mod Netto og lige foran cyklisten, der ikke kunne undgå at køre ind i bilen. Cyklisten røg af cyklen og fik knubs flere steder på kroppen. Han blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse. Den 40-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tirsdag kl. 16.07 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hadsten. En 35-årig kvindelig bilist kom kørende på motorvejen i nordgående retning, da hun bremsede lidt ned på grund af tæt kørsel, hvorefter hun blev ramt bagfra af en anden bil, der blev ført af en 36-årig mand. Motorvejen blev spærret i en halv times tid, mens oprydningsarbejdet stod på. Ingen af de implicerede kom umiddelbart til skade ved sammenstødet. Den 36-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende.

Tirsdag kl. 16.15 skete der, som følge af ovenstående færdselsuheld, endnu et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hadsten. En 28-årig kvindelig bilist nåede ikke at registrere, at de forankørende biler bremsede ned, men da hun forsøgte at undgå et sammenstød fik hun i stedet ramt autoværnet. Uheldet medførte umiddelbart kun materiel skade på bilen og autoværnet.

Tirsdag kl. 16.31 skete der et færdselsuheld på Framlev Korsvej i rundkørslen ved Stillingvej i Harlev J. En 20-årig mand var på vej rundt i rundkørslen på cykel, da han blev påkørt af en bil, ført af en 48-årig kvinde, der var ved at køre ind i rundkørslen. Cyklisten blev kastet af cyklen og blev kørt til skadestuen for at blive behandlet for muligt brud på kroppen. Den 48-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Irisvej i Assentoft, Randers SØ begået mellem mandag den 19/4 kl. 21.30 og tirsdag den 20/4 kl. 15.00
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler