Nyt fra Ebeltoft i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Ebeltoft er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Randers

Ved retten i Randers bliver en 44-årig mand i dag fremstillet i grundlovsforhør kl. 13.00, sigtet for at have begået indbrud på en skole i Randers C.

Indbruddet blev begået natten til tirsdag d. 27. december kl. 3.29, og den sigtede blev anholdt på sin bopæl i Randers C kl. 3.59.

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen. 

**

 

Flere tyverier af bilrat

Et par uheldige bilejere i Brabrand har over de seneste dages tid fået stjålet deres bilrat. Både fra en bil på Spobjergvej og en på Louisevej er der blevet stjålet et rat i perioden fra søndag d. 25/12 til mandag d. 26/12 kl. 9.00. Ved begge tyverier er bilens forreste venstre siderude blevet knust inden rattet er blevet stjålet.

En bilejer i Ebeltoft opdagede også mandag morgen, at der på vedkommendes bil var blevet knust en siderude i førersiden samt en bagrude. Bilen var parkeret på Kirkegårdsvej, men intet var umiddelbart stjålet fra bilen. På Søndergade i Ebeltoft var der også forsøgt tyveri af endnu et bilrat fra et køretøj, dog uden held. 

Tilbage i Brabrand opdagede et par andre bilejere denne gang på Hans Broges Vej og Annettevej mandag formiddag, at en siderude i løbet af natten til mandag var blevet knust på deres køretøjer, hvorefter bilernes rat var blevet stjålet.

Østjyllands Politi undersøger indbrudstyverierne nærmere.

**

 

Dyr tur i pirattaxa

Mandag morgen modtog Østjyllands Politi en ny anmeldelse om, at en ung person var blevet snydt for flere tusinde kroner efter en tur hjem fra byen med pirattaxa i Aarhus C.

Ifølge anmeldelsen havde den ellers flinke taxachauffør fortalt sit 26-årige mandlige offer, at turen hjem var gratis. Men dagen efter var der alligevel blevet trukket flere tusinde kroner fra den forurettedes konto.

Østjyllands Politi opfordrer igen til, at man aldrig kører med en pirattaxa hjem fra byen, da konsekvenserne kan være betydelige. Vi ved godt, at det kan være fristende, når man er træt og gerne vil hurtigt hjem fra byen – men vi ser desværre flere anmeldelser i de travle julefrokostdage om, at unge mennesker bliver franarret mange tusinde kroner efterfølgende.

**

 

Sigtet for forsøg på salg af stoffer

En 21-årig mand blev mandag aften kl. 23.52 fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da en patrulje fra Østjyllands Politi tog kontakt til ham på Grønnegade i Aarhus C. Foruden mængden af hash blev den unge mand også fundet i besiddelse af hashbolsjer og salgsposer samt nogle tusinde kroner, der formodes at stamme fra salg af euforiserende stoffer. Både de ulovlige stoffer og kontanterne blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation, og den 21-årige mand blev sigtet for både besiddelse af ulovlige stoffer og salg. 

 

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 9.28 stoppede en patrulje fra Østjyllands Politi en påvirket bilist på Gl. Jennumvej i Randers NØ. Bilisten blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand af euforiserende stoffer. Den pågældende person – 56-årig mand – blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og blev anholdt.

Mandag kl. 21.46 skete der et færdselsuheld på Rådalsvej i Langå, hvor en 22-årig kvinde mistede herredømmet over sin bil grundet isslag på vejen. Køretøjet endte på hovedet i grøften, men den 22-årige slap umiddelbart fra uheldet uden større skader.

Mandag kl. 23.42 skete der et færdselsuheld på Amtsvejen i Gassum, hvor isslag endnu en gang medførte, at en bilist mistede herredømmet over sit køretøj. En 59-årig kvinde var kommet kørende i nordlig retning, hvorefter hun på grund af det glatte underlag kørte ud i autoværnet, inden bilen snurrede rundt og landede midt på kørebanen. Kvinden blev efterfølgende kørt til opsyn på hospitalet, men slap umiddelbart fra uheldet uden skader. Der skete betydeligt med materielle skader på bilen. 

Tirsdag kl. 3.12 blev en 24-årig mand anholdt, da han blev stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi på Elevvej i Lisbjerg. Årsagen var, at den unge mand kørte i et køretøj, der var blevet meldt stjålet fra København, hvorfor han blev sigtet for at have begået brugstyveri af bilen. Derudover blev en 21-årig mandlig passager sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash, som betjentene fandt i hans bukselomme. Han blev ligeledes sigtet for brugstyveriet. Slutteligt havde den unge passager også en machete på sig, og han fik derfor også en sigtelse for at overtræde knivloven. Ved en efterfølgende ransagning af hans bopæl fandt betjentene frem til endnu en ulovlig machete, som ligeledes blev beslaglagt.

 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt ni indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Jeppe Aakjærs Vej i Åbyhøj begået mellem tirsdag d. 22/12 kl. 00.00 til mandag d. 26/12 kl. 10.30.
På Krogagre i Risskov begået mellem lørdag d. 24/12 kl. 9.30 til mandag d. 26/12 kl. 11.45.
På Nørrebrogade i Randers C begået mellem lørdag d. 24/12 kl. 12.00 til mandag d. 26/12 kl. 12.00.
På Kjeldsbjergvej i Elev begået mellem fredag d. 23/12 kl. 13.00 og mandag d. 26/12 kl. 14.30.
På Trepkasgade i Aarhus C begået mellem tirsdag d. 22/12 kl. 16.00 og mandag d. 26/12 kl. 16.10.
På Søren Frichs Vej i Åbyhøj begået mellem lørdag d. 24/12 kl. 11.00 til mandag d. 26/12 kl 17.20.
På Østervænget i Voldum begået mandag d. 26/12 mellem kl. 11.30 og kl. 17.45.
På Lundingsgade i Aarhus C begået mellem lørdag d. 24/12 kl. 10.30 og mandag d. 26/12 kl. 20.45.
På Heklagade i Aarhus N begået tirsdag d. 27/12 kl. 1.47.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi