Nyt fra Ebeltoft i politiets døgnrapport

Profilbillede

Ebeltoft er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

**

 

Standset med stoffer, piller og våben i bilen

En patrulje standsede onsdag kl. 17.38 to mænd i en bil på Silkeborgvej i Aarhus C. Inden betjentene nåede hen til bilen, kastede den ene mand en lille pose ud af vinduet. Det opdagede patruljen dog, og de fik fat i posen, der viste sig at indeholde en mindre mængde hash. 

Begge mændene blev visiteret, og bilen blev ransaget, og i den forbindelse fandt betjentene lidt mere hash, flere tramadol-piller og en totenschlæger. Både stoffer og våben blev beslaglagt og den ene af personerne i bilen, en 38-årig mand, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af våbenloven. 

**

 

Kvinde med barnevogn efterlyses

Østjyllands Politi efterlyser en kvinde og hendes veninde, som tirsdag omkring kl. 10.40 kom gående med en barnevogn eller klapvogn omkring Banegårdspladsen og Café Stiften i Aarhus. 

En mand passerede kvinderne, og der opstod nogle uoverensstemmelser, hvorefter manden tilsyneladende sparkede ud efter dem. Manden blev efterfølgende anholdt og dagen efter varetægtsfængslet for flere forhold – bl.a. for at have bidt og spyttet efter to mænd, der forsøgte at tilbageholde manden. 

Da politiet kom frem, var kvinderne ikke længere på stedet, og Østjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med dem via tlf. 114. 

**

 

Indsats mod ulovlige knallerter – fire unge mænd sigtet

Østjyllands Politi afholdt torsdag morgen en mindre knallertkontrol ved Munkholmskolen i Stevnstrup. Her stod et par betjente klar, da eleverne mødte ind og syv scootere blev tjekket for ulovligheder. 

Det viste sig af fire af dem var tunet og kunne køre en del hurtigere, end de måtte. En enkelt knallert blev målt til at kunne køre 74 km/t på politiets medbragte rullefelt. Det er markant hurtigere end de tilladte 30 km/t. 

De fire unge mænd blev alle sigtet for konstruktiv ændring af knallert, hvorefter deres forældre blev underrettet. De kan nu se frem til en bøde på 1000 kroner og en betinget frakendelse af knallertkørekortet. 

**

 

Beruset mand skabte utryghed

En 56-årig mand skabte natten til torsdag så meget uro og utryghed på Mærsk Andersens Vej i Randers NØ, at han endte med at blive anholdt. 

Østjyllands Politi fik kl. 00.40 en anmeldelse om, at en beruset mand var aggressiv og højtråbende i en opgang. Da patruljen kom frem, traf de den 56-årige, der blev bortvist fra stedet. 

En time efter var manden dog på spil igen, og da han var opfarende og aggressiv og råbte skældsord efter patruljen, endte han med at blive anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Brand i sommerhus

Politi og brandvæsen rykkede natten til torsdag kl. 1.39 ud til en brand i et sommerhus på Bjarkes Grund i Øer ved Ebeltoft. De tre personer, der befandt sig i huset, var nået ud, da politiet kom frem, og ingen kom umiddelbart noget til ved branden. Der skete dog stor skade på huset. 

Branden startede formentligt på terrassen, men den præcise brandårsag er endnu ukendt. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 10.50 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Gjerlev. 

Onsdag kl. 15.23 skete der et færdselsuheld i krydset Nydamsvej/Egtvedvej i Aarhus N. En 50-årig kvindelig bilist ramte ind i en bil ført af en 18-årig mand, hvorefter der også skete sammenstød med en bil med en 33-årig kvinde bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Natten til torsdag kl. 00.47 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rydevænget i Aarhus V. 

Natten til torsdag kl. 1.20 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus C. En 53-årig mandlig bilist ramte sammen med en bil ført af en 30-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. En alkometertest indikerede, at den 53-årige havde en promille over det tilladte, og han forklarede desuden, at han havde røget hash. Han blev derfor anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Orionsvej i Højbjerg begået onsdag d. 4/5 kl. 2.30
På C.A. Thyregods Vej i Åbyhøj begået tirsdag d. 3/5 mellem kl. 12.30 og kl. 23.00
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi