Er du en mand over 65, der ønsker at lære at lave lækker mad? Så kom til madlavningskursus med kok Anja Rasmussen i Spiren på Maltfabrikken den 24. september 2024. Her får du mulighed for at lære grundteknikkerne i madlavning og nyde et måltid i godt selskab.
Lær at mestre kødgryderne
Kurset er skræddersyet til mænd over 65 år, der har lyst til at lære at lave god dansk mad. Uanset om du aldrig har kogt et æg før, eller du allerede har lidt erfaring i køkkenet, vil du få noget ud af denne workshop. Anja Rasmussen, en passioneret kok fra Ebeltoft, vil guide dig gennem processen med at stege kød, lave sovs og måske endda en dessert.
Mad, samvær og hygge
Efter at have tilberedt maden sammen, nyder deltagerne måltidet i de hyggelige omgivelser i Spiren. Der vil også være opskriftark til alle, så du kan tage de nye kundskaber med hjem og fortsætte madlavningen i dit eget køkken.
Om Anja Rasmussen
Anja Rasmussen er kendt for sin store entusiasme for madlavning. Hendes nuværende interesse er mad fra den østlige del af verden, kombineret med årstidens grøntsager og lokale råvarer fra haven eller naturen.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 24. september 2024
Tid: Kl. 16.30 - 20.00
Sted: Spiren, Maltfabrikken, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
Entré: 285 kr
Arrangør: Alle
Pladser: Maks. 14 deltagere
Tilmeld dig og få en hyggelig og lærerig eftermiddag i køkkenet med andre madglade mænd!
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Madlavningskursus for mænd over 65 i Spiren
Kilde: Kultunaut