Lær at bage surdejsbrød og nyd en kulinarisk aften på Maltfabrikken

dato

Tag del i to inspirerende arrangementer på Maltfabrikken i Ebeltoft, hvor du kan lære at mestre surdejsbrødets kunst eller deltage i en hyggelig aften med madlavning og smagning. Begge events finder sted i Spiren og tilbyder unikke oplevelser for alle madentusiaster.

Surdejsbrød med Bjarke fra Go' Kaffe

Fredag den 29. november 2024, kl. 16:00, inviterer Bjarke fra Go' Kaffe til en eftermiddag dedikeret til surdejsbrød. Deltagerne vil få hænderne i dejen, lære om fermentering og teknikker som foldning og shaping, og selvfølgelig smage på friskbagt brød.

Målet er, at du går hjem med både viden og selvtillid til at bage dit eget surdejsbrød. Med i prisen får du en aktiv surdej, en hævekurv og et brød, der kan bages hjemme.

Kulinarisk aften med 2 Odd Birds

Lørdag den 30. november 2024, kl. 16:30, inviteres du til en engelsk-sproget aften med madlavning og smagning. Sammen med Brenda og Alex fra 2 Odd Birds vil deltagerne tilberede en tre-retters menu og dele tips til at klare vinterens mørke.

Menuen inkluderer en vinter salat, marokkansk kyllinge-tagine og en traditionel skotsk cranachan dessert. Arrangementet er alkoholfrit, men deltagere er velkomne til at medbringe egen drikkevarer.

Praktisk Information
Surdejsbrød Workshop:
Dato: Fredag 29. november 2024
Tid: 16:00-19:00
Sted: Spiren, Maltfabrikken, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
Entré: 450 kr (inkl. materialer og forplejning)
Tilmelding: Begrænset til 12 pladser
Kontakt: pollebjarke@hotmail.com

Kulinarisk Aften:
Dato: Lørdag 30. november 2024
Tid: 16:30
Sted: Spiren, Maltfabrikken, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
Entré: 220 kr
Tilmelding: Begrænset til 10 pladser



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut