Guide unge til valg af uddannelse og job - Jobopslag: Center for Unge, Uddannelse og Job søger engageret kollega

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du lide at guide unge i forhold til valg af uddannelse og job? Er du tillidsvækkende og god til at skabe relationer? Så er du måske vores nye kollega i Center for unge uddannelse og job. Der er tale om en fast stilling på 32 timer/uge.

Center for unge, uddannelse og job favner jobcentrets ungeindsats, Uddannelsesvejledning og Særlig tilrettelagt uddannelse. Vores fornemmeste opgave er at understøtte de løsninger, som den enkelte har brug for - og som sigter mod en tilknytning til enten uddannelsessystemet eller arbejdsmarkedet.  Det handler blandt andet om at tilbyde relationer, der gør en forskel og at de unge møder voksne, som tror på dem. Ambitionen er at give alle unge, med respekt for den enkeltes forudsætninger, de bedste muligheder for at lykkes med enten uddannelse eller job.

Vi vil gerne være kendte for at gå utraditionelle veje og udfordre eksisterende tankesæt – fordi vi insisterer på at finde de løsninger, som virker bedst; For de unges skyld.

Om stillingen
Du vil komme til at indgå i et lille team, hvor opgaverne er koncentreret om unge, som har brug for en ekstra håndsrækning. Det handler om unge, som er uafklarede på deres fremtidige situation ifht. uddannelse og job, men i høj grad også om unge, som har mange komplekse problemstillinger og hvor de nemme løsninger og svar ikke er lige inden for rækkevidde. For alle unge gælder, at du som sagsbehandler medvirker til at sikre gode og trygge overgange i de forskellige indsatser.

Du bliver både en del af et fagligt team, som arbejder i jobcentret men også en del af et tværfagligt team, hvor du møder uddannelsesvejledere, mentor og jobkonsulent. De unge, du møder, er fortrinsvis mellem 18 og 29 år og modtager som hovedregel uddannelseshjælp.

Opgaverne tager udgangspunkt i Lov om aktiv beskæftigelsesindsats og er især kendetegnet ved:

 • Afholdelse af samtaler med fokus på klare mål og planer – samtaler, hvor du arbejder bevidst med at skabe progression og positive relationer til de unge
 • At være koordinerende sagsbehandler, som bla. indebærer at have et stort overblik i sagsarbejdet, herunder at iværksætte og koordinere indsatser på tværs  
 • Tæt tværgående teamsamarbejde, hvori du også bidrager til teamets udvikling og faglig sparring for dine kolleger
 • Tæt samarbejde med især familie- og socialområdet
 • Analyse og forberedelsesarbejde mhp. fremlæggelse af sager på møder i rehabiliteringsteamet
 • Gennemføre det nødvendige administrative arbejde som følger med opgaverne
Faglige og personlige kvalifikationer:
 • Du er måske uddannet socialrådgiver el.lign. og har erfaring i arbejdet med unge og gerne et godt kendskab til uddannelses- og arbejdsmarkedsområdet.
 • Du kan udfylde rollen som myndighedsperson med stor ansvarlighed og fagligt mod til at stille relevante og balancerede krav overfor de unge
 • Du kan motivere og arbejde løsningsorienteret, struktureret og effektivt sammen med de unge, og har lyst til at indgå i et team, hvor udvikling og høj faglighed er i fokus
 • Kendskab til et bredt spekter af diagnoser er en fordel
 • Er beslutsom og handlekraftig – og klar til at påtage sig nye arbejdsopgaver, hvis situationen kræver det
 • Du forstår at samarbejde med dine nære kollegaer og eksterne samarbejdspartnere, men har samtidig evnen til også at arbejde selvstændigt, når det er nødvendigt.
 • Er fuldt fortrolig med anvendelse af IT, og gerne med jobcenterløsningen Fasit
Vi tilbyder
 • Et tilhørsforhold til en ambitiøs og innovativ kommunal ungeindsats
 • De bedste engagerede kolleger og samarbejdspartnere, der gerne vil være med i udviklingen af bedre indsatser for unge
 • Et meget spændende ungeområde med stor udviklings- og innovationskraft
Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for området. Der er tale om èn fast stilling på 32 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse den 1. september 2024.

Praktiske oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fortroligt indhentes hos Centerleder Mikkel Holme Hansen, Center for Unge, Uddannelse og Job på telefon 30508671
eller Faglig koordinator Nethe Grangaard Bjerre på telefon 24608506.
Ansøgning skal være modtaget senest den 3. juli 2024.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.
(De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på www.syddjurs.dk/job

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

 Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (32-32 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068820

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet