Kom og lær de grundlæggende teknikker inden for fermentering med Isabel Romero Hoffmeyer fra Trustrupgård. Kurset finder sted lørdag den 5. oktober 2024 fra kl. 11.00 til 15.00 i Spiren, Maltfabrikken, Ebeltoft. Deltag og få færdighederne til at eksperimentere med fermentering derhjemme.
Isabel Romero Hoffmeyer fra Trustrupgård inviterer til et spændende fermenteringskursus, hvor du kan lære de tre grundlæggende teknikker inden for fermentering: mælkesyregæring, alkoholisk gæring og eddikesyregæring. Kurset vil fokusere på at lave sauerkraut, KrautChi og rødbede kvass, samt hvordan man laver sin egen æblecidereddike. Alle ingredienser er økologiske og kommer fra Trustrupgård.
Hvorfor deltage?
Fermentering er ikke kun en fantastisk måde at bevare mad på, men det tilføjer også en række sundhedsmæssige fordele til din kost. Ved at deltage i dette kursus vil du få de færdigheder og den viden, du har brug for til at fortsætte med at eksperimentere med fermentering derhjemme. Plus, du får smage på og tage dine egne hjemmelavede fermenterede produkter med hjem.
Hvem kan deltage?
Dette kursus er ideelt for både begyndere og let øvede, der ønsker at lære mere om fermentering. Ingen tidligere erfaring er nødvendig - blot en interesse i at lære og eksperimentere med nye smagsoplevelser.
Hvad du vil tage med hjem
Du vil tage hjem med alt, hvad du laver under kurset, herunder:
- Sauerkraut
- KrautChi
- Rødbede Kvass
- Opskriftskort
Pause og smagning
Da dette er et længere kursus, vil vi også tage tid til en pause, hvor vi kan sidde ned og nyde en let vegetarisk salat. Vi vil inkludere forskellige fermenterede fødevarer til smagning, så du kan få en fornemmelse for de forskellige smagsnuancer, som fermentering kan tilbyde.
Tilmelding
Tilmeld dig i dag for at sikre din plads på kurset. Pladserne er begrænsede for at sikre, at alle deltagere får personlig opmærksomhed og vejledning. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele glæden ved fermentering med dig!
Kontaktinformation
For spørgsmål eller yderligere oplysninger, kontakt venligst isabelhoffmeyer@gmail.com.
Du skal medbringe
- Køkkenkniv
- Skærebræt
- Viskestykke
- 3 rengjorte patentglas med gummiring, hver på 1 liter
Medbringer du ikke selv, vil der være mulighed for at købe 1 liter Weck-glass til 30 kr.
Der vil samme dag være høstmarked på Maltfabrikken for lokale producenter, så du vil have rig mulighed for at købe grøntsager med hjem til mere fermentering.
Praktisk information
Dato: Lørdag den 5. oktober 2024
Tid: Kl. 11.00-15.00
Sted: Spiren, Maltfabrikken, Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
Entré: 450 kr
Arrangør: Alle
Kontakt: isabelhoffmeyer@gmail.com
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Fermenteringskursus med Isabel Romero Hoffmeyer på Maltfabrikken
Kilde: Kultunaut