Dynamisk Og Salgsorienteret indlejer søges til Dancenter.

Profilbillede
dato

Område: Ebeltoft

Direkte overordnede: Områdeleder

Trives du med opsøgende salgsarbejde og har du et godt kendskab til lokalområdet? Er du selvkørende og resultatorienteret, og er du god til at skabe tillidsfulde relationer? Så er du måske den person, vi leder efter!
JobbetDancenter tilbyder en stilling, hvor du målbevidst arbejder på at udvikle Dancenters position på markedet, øge markedsandele samt skabe en sund og stærk forretning.
Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, og du kommer til at indgå i et stærkt og kompetent team, som rapporterer til Områdeleder :
Om dig Som jagende type med forretningsforståelse er erfaring med salg og kundekontakt nyttig, men ikke nødvendig. Du trives med at opbygge relationer, er drevet af resultater og lader dig ikke slå ud af afvisning. Åben, kommunikativ og ansvarsbevidst, du har energi og gennemslagskraft til at skabe salgssucces.
Mere specifikt vil dine opgaver være:

   • Udvidelse af DanCenters kundeportefølje, f.eks. nysalg til potentielle kunder med sommerhuse, med fokus på at skabe værdi for kunderne.

 

   • Indtag af nye huse via forespørgsler og opsøgende arbejde.

 

   • At profilere og markedsføre DanCenters feriehuse og afholde arrangementer med kunder og samarbejdspartnere.

 

   • Udarbejdelse af formidlingsaftale, grundplanstegning, husbeskrivelse og koordinering i forhold til fotografering ned lokalkontoret.

 

  • Sikre rentabilitet og resultater i din Område.


Interesseret
Eller send din ansøgningtil job@dancenter.com skriv ”Indlejer / Sælger” [Lokation] i emnefeltet.Vi glæder os til at høre fra dig!

Der afholdes samtaler løbende.
Om virksomhedenDanCenter og Danland har hovedkontor i København, men er lokalrepræsenteret i mange danske feriebyer. DanCenter har tre brands; DanCenter & Danland samt Admiral Strand. DanCenter & Admiral Strand er udlejning af sommerhuse i hovedsageligt Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland. Danland er udlejning af ferielejligheder i feriecentre rundt omkring i Danmark.
DanCenter er en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark og har aftaler med mange tusinde ferieboligejere – i alt ca. 10.000. Det kræver et anseeligt og stærkt hold. Et hold med kompetence, gode samarbejdsevner og forståelse for professionel varetagelse af udlejningen af ferieboliger.

DanCenter er ejet af OYO – OYO Vacation Homes.

I alt beskæftiger vi gennemsnitligt ca. 250 medarbejdere i Danmark – heraf ca. 160 funktionærer. I højsæsonen er vi +500 kolleger til at sørge for vores gæster. Du kan læse mere på vores hjemmeside: dancenter.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DanCenter Ebeltoft, Vibæk Strandvej, 8400 Ebeltoft

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6044176

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet