DanCenter søger ejerservice-assisten

Profilbillede
dato

Område: Ebeltoft

Direkte overordnede: Områdeleder

Som ejerservice-assistent t bliver du en vigtig del af vores DanCenters / Danland/ Admiral Strand lokalkontor team
JobbetSom ejerservice-assistent bidrager du til en ensartet holdning, kvalitet og service over forvores sommerhusejere fra DanCenters lokalkontor. Derudover bidrager du til et effektivt tværgående samarbejde i teamet er du med til at give vores gæster en god start på en mindeværdig ferie. Din tankegang overgår din baggrund. Vi knytter bånd på grund af robuste personligheder, humor og ro. Mens erfaring er et plus, betyder fælles træk som modstandskraft mest. Det er dog en klar fordel, hvis du allerede har erfaring med:

   • Håndtering af boligejeropkald, der kræver hurtige og høflige svar på forespørgsler og bekymringer

 

   • Ledelse walk-in-forespørgsler, yde assistance og sikre, at alle boligejerforespørgsler behandles hurtigt og professionelt.

 

   • Bookingovervågning – ind/udflytninge

 

   • Kasse-opgørelse & rapportering

 

   • BTjek af lejligheder/huse

 

   • Rengøringsplanlægning

 

  • Opdatering af husspecifikke informationer


Interesseret
Eller send din ansøgningtil job@dancenter.com skriv ”ejerservice-assistent” [Lokation] i emnefeltet.Vi glæder os til at høre fra dig!

Der afholdes samtaler løbende.
Om virksomhedenDanCenter og Danland har hovedkontor i København, men er lokalrepræsenteret i mange danske feriebyer. DanCenter har tre brands; DanCenter & Danland samt Admiral Strand. DanCenter & Admiral Strand er udlejning af sommerhuse i hovedsageligt Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland. Danland er udlejning af ferielejligheder i feriecentre rundt omkring i Danmark.
DanCenter er en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark og har aftaler med mange tusinde ferieboligejere – i alt ca. 10.000. Det kræver et anseeligt og stærkt hold. Et hold med kompetence, gode samarbejdsevner og forståelse for professionel varetagelse af udlejningen af ferieboliger.

DanCenter er ejet af OYO – OYO Vacation Homes.

I alt beskæftiger vi gennemsnitligt ca. 250 medarbejdere i Danmark – heraf ca. 160 funktionærer. I højsæsonen er vi +500 kolleger til at sørge for vores gæster. Du kan læse mere på vores hjemmeside: dancenter.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DanCenter Ebeltoft, Vibæk Strandvej, 8400 Ebeltoft

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6043831

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet