Ambitiøs sundhedsprofressionel søges til vikariat inden for ambulant genoptræning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vikariat på 5 måneder ønskes besat pr. 1. august 2024.
Du vil blive ansat i teamet med ambulant genoptræning, teamet består af ergoterapeuter, fysioterapeuter. Teamet er delt i ortopædkirurgisk og geriatrisk genoptræning. Vi lægger stor vægt på at samarbejde med borgeren om at forbedre borgerens fysiske, psykiske og sociale funktionsevne.

Hvem er vi?
Træningsafdelingen består af 5 teams med ca. 46 sundhedsfaglige fordelt på fysioterapeuter, ergoterapeuter, træningsassistenter og logopæder, der løser opgaver for hele Syddjurs Kommune inden for genoptræning, rehabilitering og vedligeholdende træning.

I Træningsafdelingen arbejder vi aktivt med at forblive et attraktivt og fagligt stærkt, udviklende og interessant område for både ansatte og for borgerne. Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på at fastholde og udvikle et højt kvalificeret videns- og kompetenceniveau i forhold til vores kerneydelser.

Vores ambition er at understøtte den enkelte borger i at genfinde og bevare så højt et funktionsniveau som muligt. Vi har et stort fokus på sammenhængende forløb hvor vores borgere oplever den nære relation til os som sundhedsprofessionelle.

Opgaverne består primært af:

 • Ambulant genoptræning i henhold til Sundhedslovens § 140 og Servicelovens § 86, stk.1.
 • At engagere, hjælpe og motivere borger til at gennemføre genoptræning.
Vi søger en medarbejder der
 • har lyst til at arbejde i et aktivt miljø med mange borgere igennem hænderne.
 • har lyst til at arbejde bredt med dit fag og således udfordres af forskelligheden i opgaveløsningen.
 • kan lide at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret.
 • har lyst og mod til aktivt at deltage i fastholdelse og udvikling af det gode kollegiale arbejdsmiljø.
 • Er sikker på sig selv, og lydhør overfor andre.
Vi tilbyder
 • en arbejdsplads bestående af fysioterapeuter, ergoterapeuter, træningsassistenter, administrative medarbejdere og en afdelingsleder.
 • en arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet er prioriteret højt, og hvor det ligeværdige og tværfaglige samarbejde imellem medarbejdere er i højsæde.
 • en arbejdsplads hvor kompetenceudvikling sker løbende og prioriteres højt.
Dine opgaver:
 • Planlægning og gennemførelse af individuel og hold-genoptræning til borgere med forskellige ortopædkirurgiske lidelser jf. gældende forløbsprogrammer og kliniske retningslinjer.
 • Ved behov at indgå i genoptræningscentrets øvrige opgaver.
I træningsafdelingen arbejder man som selvtilrettelæggende terapeut i henhold til overenskomsten. Der må påregnes arbejdstid til klokken 17.00 en til to dage om ugen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst aftales med Syddjurs Kommune og forhandlingsberettiget organisation

Der indhentes straffeattest ved tilbud om ansættelse.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger ved at henvende dig til afdelingsleder Mette Witt Mikkelsen, tlf. 21177528 eller faglig koordinator Peter Skou, tlf. 2337 8023. Send gerne en sms så ringer en af os dig op, når vi har mulighed for det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist den 2. juli 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på www.syddjurs.dk/job

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den Vi forventer samtidig, at du er åben og nysgerrig – og er klar til at udfordre både dig selv og dine kolleger. 
midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
 
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Århusvej 35, Tirstrup, 8400 Ebeltoft

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6073741

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet