2 biologer med flair for botanik eller lign. til Mols Consulting - Natur & Miljø ApS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

2 biologer eller lign. med botanisk intersse søges til arbejde med naturindhold og biodiversitet!

Mols Consulting - Natur & Miljø ApS

Vil du hjælpe os med at arbejde for naturen i Danmark?

Hos os kan du komme til at arbejde med sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven, projektering af biodiversitetstiltag, botanisk feltarbejde, zoologisk feltarbejde, biodiversitetsplaner, arts- og naturkortlægning, miljøvurderinger, eller nogle af vores mange andre spændende og forskelligartede opgaver. Måske kan du endda noget, som vi ikke kan - så finder vi opgaverne, der passer til dine kompetencer!

Mols Consulting - Natur & Miljø ApS er et rådgivningsfirma, der arbejder med natur i en meget bred forstand. Vi hjælper kommuner, styrelser, virksomheder, organisationer, uddanelsesinstitutioner og private med at komme i mål på natur- og miljøområdet.

Vores kerneydelser er dels myndighedsservicering på naturområdet og dels biodiversitetsrådgivning og artskortlægning. Inden for disse felter spænder vores arbejdsopgaver vidt, og vi udvikler hele tiden vores kompetenceområder. Lige nu er ESG-rådgivning om biodiversitet stort.

Vi oplever også stor efterspørgsel på rådgivning om biodiversitet i solcelleanlæg og øvrige anlægsprojekter, miljøvurderinger og baselinekortlægninger (jf. botanik, insekter, padder, fugle, krybdyr og pattedyr, herunder flagermus) samt assistance til sagsbehandling hos diverse kommuner.

På grund af den store efterspørgsel, og fordi vi har flere medarbejdere, der er - eller skal - på barsel, søger vi to nye medarbejdere, til hhv. en midlertidig stilling på ca. 10 måneder og en fast stilling. Vi søger derfor to biologer eller lignende, der kan bidrage med at få virksomheden til at vokse - enten i bredden eller dybden - og som kan sætte kryds ud for minimum én og meget gerne flere af nedenstående kompetencer. Ansøgere med botanisk flair vil blive vægtet højest.

  • et godt botanisk artskendskab, eller flair for at lære det
  • erfaring med sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven
  • erfaring med miljøvurderingsloven
  • erfaring med vandløbsloven
  • et godt zoologisk artskendskab
  • et godt entomologisk artskendskab

Som person skal du kunne trives med sagsbehandling og projektstyring. Du skal kunne læse en lovtekst, kunne formulere dig let forståeligt på skrift og kunne håndtere kontakten med borgere og kunder med en serviceminded tilgang. Derudover vægter vi kvalitet, høj faglighed og ensartethed i opgaveløsningen. Det er derfor også vigtigt, at du har et ønske om at lære nyt og udvikle dine kompetencer.

Vi vil gerne have en person med minimum to års erfaring til den faste stilling. Men skulle du være nyuddannet, kan du godt komme i betragtning til den midlertidige stilling. For os er det afgørende, at du som person passer til jobbet, og går i godt spænd med dine kollegaer. Vi er i forvejen 9 personer i firmaet (hvoraf nogle skal på barsel) med naturfaglig baggrund samt et par underleverandører, som brænder for vores arbejde, og vi glæder os til at få et par kollegaer, der kan hjælpe og supplere os!

I firmaet stræber vi efter at opnå work-life balance, da vi tror på, at medarbejdere, der trives, skaber de bedste resultater. Der er flextid og mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og aftale. Af samme årsag kan arbejdstiden fastsættes til at være på mellem 25 og 37 t/ugen alt efter dine ønsker.

Kontoradresse er Grønfeld Bygade 16C, Grønfeld, 8400 Ebeltoft. Der er direkte busforbindelse fra Aarhus. 

Send en ansøgning med C.V., eksamensbevis og evt. udtalelser til kontakt@molsconsulting.dk. Ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag den 19. marts 2024 kl. 12.00. Vi regner med tiltrædelse 1. maj 2024 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål, kan de rettes til konsulent Ask Lykke Herrik på tlf. 60 56 33 84 eller til chefkonsulent Hanne Henriksen på tlf. 26 29 97 70.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mols Consulting - Natur & Miljø ApS, Tved Kirkebakke, 8420 Knebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5995106

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet